1. Anasayfa
  2. Nedir

1982 Yılında David Grundman Ölüm Nedeni Nedir?


0

David Grundman ölüm nedeni çok enteresandı.

David Grundman ölüm nedeni çok enteresandı. Yüksek boylu bir bitkiye keyfi olarak ateş etmişti ve hayatını kaybetmişti. Tam olarak bir bitki onu nasıl öldürdü?

1982
1982 Yılında David Grundman Ölüm Nedeni Nedir?

1982 senesinde, David Grundman bir bitkiye ateş etti ve üstüne devrilerek hayatını kaybetti, o bitkinin adı nedir?

  • Kaktüs
  • Palmiye
  • Muz Ağacı
  • Bambu

Sorumuzun yanıtı kaktüstür.

David Grundman, 1955 doğumluydu ve henüz 27 yaşındayken bir kaktüs yüzünden yaşamını yitirdi. Kaktüslere gerçek mermi ile atış yaptı ve oradan devrilen parçalar üstüne düştü David Grundman hayatını kaybetti. Kaktüs yüzünden yaşamını yitiren tek insan olarak tarihe geçti.

Dünya tarihi boyunca bilinen en enteresan ölümlerden biri oldu. Tabii, üzerinden 40 sene geçtiği için pek çok kişi bilmiyor. Hatta David Grundman’ın kim olduğu bile çoğu kişi tarafından bilinmiyor. 1955’te dünyaya gelene David Grundman, 1970’li yılların ortalarında ve sonlarında suç işleyerek hapishane girmek zorunda kalmıştı. Ardından Annesiyle birlikte şehir değiştirmeye karar verdi ama yeni şehirde de kayda değer bir iş bulamadı.

David Grundman boş zamanlarını arkadaşlarıyla geçiriyordu ve bir gün toplanıp çöle doğru yola çıktılar. O dönemdeki bu kişilerin eğlence anlayışı çok farklıydı. Aşırı miktarda alkolün yanında yanlarında silah da götürmüşlerdi. Alkol bu, şişede durduğu gibi durmuyor, keyfi olarak kaktüslere kurşun yağdırmaya başlayan David Grundman, kısa bir kaktüsü kurşunla yıkmayı başarmıştı. Baktı ilerde çok büyük bir kaktüs var, ona da ateş etmeye başladı. Yüksek kaktüs David Grundman’ın üstüne düştü, ne kadar çabalasa da kaktüsün diğer parçası da üstüne düşünce ağırlığıyla birlikte hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir;  Projeksiyon Tipleri Nelerdir, Özellikleri Nedir
Bu İçeriği Nasıl Buldunuz ?
  • 0
    _yi
    İyi
  • 0
    k_t_
    Kötü